Philips Scheerkop reiniger
Philips Scheerkop reiniger

Philips Scheerkop reiniger

Voortaan uw scheerhoofden reinigen met reinigingsspray van Philips?

Met de scheerkop reiniger van Philips heeft u altijd goed onderhouden scheerhoofden.

€ 7,95
incl. 21% BTW
Klik en Bestel
Artikelomschrijving

Philips Scheerkop reiniger

Wilt u uw scheerhoofden optimaal onderhouden? Door reiniging met de Philips scheerkop reiniger zorgt u ervoor dat het scheerhoofd goed gereinigd wordt. Een goede reiniging en schoon scheerapparaat draagt bij aan een superglad scheerresultaat. Daarnaast geeft de Philips scheerkop reiniger een frisse geur aan uw scheerhoofden. Hierdoor kunt u genieten van een fris en schoon scheerresultaat.

Extra glad scheerresultaat

Reininging en smeren van uw scheerhoofden draagt bij aan een superglad scheerresultaat. Wanneer het scheerresultaat vermindert raden wij aan om de scheerkop goed te reinigen. Door de reiniging worden de messen ook gesmeerd. De Philips scheerkop reiniger is op alcoholbasis en heeft een speciaal smeringscomponent voor een glad scheerresultaat. De Cool Breeze-geur zorgt voor een frisse geur.

De reinigings- en smeerspray van Philips is geschikt voor alle elektrische scheerapparaten.

Compacte verpakking

De Philips scheerkop reiniger wordt geleverd in een compacte verpakking. De capaciteit van het flesje is 100 ml. Hierdoor kunt u het flesje overal mee naar toenemen in bijvoorbeeld uw toilettas.

Gebruik advies

Wij adviseren minimaal één keer per week de scheerkop te reinigen. Hierdoor behoudt u het beste scheerresultaat en blijft uw scheerhoofd lang vlijmscherp.

Philips scheerkop reiniger via RQ12.nl

De Philips scheerkop reiniger is uit voorraad leverbaar. Wanneer u op een werkdag voor 17:00 bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd met Post NL. Hierdoor heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Heeft u vragen over de reiniging van uw scheerapparaat? Of wilt u meer informatie over de Philips scheerkop reiniger? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088-123 03 45. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@rq12.nl.

Lees meer
Specificaties
  • Philips
  • 531.1.002
  • 8710103101406