RQ12 actie!

Wanneer je een goed scheerapparaat hebt, maar botte mesjes gebruikt, zal scheren een vervelende bezigheid zijn. De gemiddelde man scheert in een jaar tijd net zoveel haartjes als er grassprieten op een voetbalveld staan. Hierdoor krijgen de scheerkoppen van je scheerapparaat te maken met slijtage. 

Om fijn en goed te kunnen blijven scheren, raadt Philips het aan om de scheerkoppen jaarlijks te vervagen. Wanneer je een scheerkop vervangt kan je weer genieten van een fijne scheerbeurt.

Om te zorgen dat je langer plezier hebt van je scheerkop,k hebben wij speciale combinatie pakketten samengesteld. Deze combi-pakketten bestaan uit een RQ12 scheerkop in combinatie met Philips reinigingsvloeistof. Door gebruik te maken van deze vloeistof blijft je scheerapparaat langer in topconditie. Deze vloeistof maakt je scheerapparaat schoon, waardoor zelfs kleine haartjes uit jescheerkop worden verwijderd. Doordat alle haartjes verdwijnen heeft de scheerkop minder last van slijtage. Doordat een scheerapparaat bestaat uit veel bewegende onderdelen in en rond de scheerkop, smeert de Philips reinigingsvloeistof de scheerkop ook. Door de combinatie van deze twee factoren kan je langer genieten van je scheerkop en hoef je minder vaak een nieuwe scheerkop te kopen.

Soorten Combi pakketten

Wij leveren deze combi-pakketten in verschillende uitvoeringen. De combi-pakketten zijn in principe verkrijgbaar met één scheerkop en één reinigingsvloeistof. Wilt u graag vervangende artikelen op voorraad hebben? Dan is het combipakket ook verkrijgbaar met twee scheerkoppen en reinigingsvloeistof. Houd je scheerapparaat in topconditie en bestel deze prachtige combi-pakketten zodat je langer kan genieten van een fijne scheerbeurt.

Lees meer