RQ12 actie!

Wanneer u een goed scheerapparaat heeft, maar u gebruikt botte mesjes zal het scheren een vervelende bezigheid zijn. De gemiddelde man scheert in een jaar tijd net zoveel haartjes als er grassprieten op een voetbalveld staan.  Hierdoor heeft u scheerappraat ook last van slijtage, met name de bewegende onderdelen en dat zijn nu juist de scheerkoppen.

Om fijn en goed te kunnen blijven scheren wordt er aangeraden door Philips om de scheerkoppen jaarlijks te vervagen. Wanneer u een scheerkop vervangt kan u weer genieten van een fijne scheerbeurt.

Om ervoor te kunnen zorgen dat u langer plezier heeft van u scheerkop hebben wij speciale combinatie pakketten samengesteld. Deze combi pakketten bestaan uit een RQ12 scheerkop in combinatie met Philips reinigingsvloeistof. Door gebruik te maken van deze vloeistof blijf u scheerapparaat langer in topconditie. Deze vloeistof maakt uw scheerapparaat schoon, waardoor zelfs kleine haartjes uit uw scheerkop worden verwijderd. Doordat alle haartjes verdwijnen heeft de scheerkop minder last van slijtage. Dit is niet het enige dat de Philips Reinigingsvloeistof toegoegt, omdat een scheerapparaat bestaat uit veel bewegende onderdelen in en rond de scheerkop, smeert de Philips reinigingsvloeistof de scheerkop ook. Door de combinatie van deze twee factoren kan u langer genieten van u scheerkop en hoeft u minder vaak een nieuwe scheerkop te kopen.

Soorten Combi pakketten

Wij leveren deze combi-pakketten in verschillende uitvoeringen. De combi-pakketten zijn verkrijgbaar met 1 scheerkop en 1 reinigingsvloeistof, maar wanneer u graag vervangede artikelen op voorraad wil hebben is het combi pakket ook verkrijgbaar met twee scheerkoppen en reinigingsvloeistof. Hou u scheerapparaat in topconditie en bestel deze prachtige combi-pakketten zodat u langer kan genieten van een fijne scheerbeurt.

Heeft u vragen over de combi-pakketten, of heeft u andere vragen? Dan kan u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Op werkdagen kan u ons telefonisch bereiken van 9:00 tot 17:00 op 088 123 03 345. U kan ons ook altijd een e-mail sturen naar info@klikenbestel.nl.

Lees meer